lördag 4 maj 2013

vad hände

   Igår hände en fett konstig sak, som egentligen var: fett odramatiskt.
   När jag gick av bussen så såg jag en man i medelåldern rasta en hund. Han såg ut som en person ur Dressman-reklam/Solsidan/Familjefarsa-katalogen och hade blåa jeans och orangea stövlar och såg glad och at peace ut, för han snackade med sin granne som stod på parkeringen över vägen. Jag hörde inte vad de sa för jag hade hörlurar i men de verkade verkligen leva svennedrömmen. Typ helt balanserade och fräscha och trevliga och är ute med hunden och packar ut matvaror ur bilen.
   Och sekunden efter såg jag en person som gick över övergångsstället från det hållet jag var påväg åt som såg ut som att hen: var ute för första gången. Hen gick typ fett långsamt och såg så innerligt chockad ut på något sätt? Min första tanke var att hen hade någon slags psykisk sjukdom för hen hade en sån otroligt ovanlig uppsyn som att hen utstrålade all osäkerhet och instabilitet genom sitt kroppsspråk.
   Jag kollade på männen som småpratade som några goa grannar och var på väg in i deras nybyggda radhus för att fortsätta med att ta hand om husdjur och familj och sen kollade jag på personen som långsamt gick över övergångsstället mot mig och hen kollade rakt tillbaka in i mina ögon. In i min själ. Och jag ba va. Det här är så konstigt. Jag såg liksom stickprov ur helt olika människors liv som var som kontraster mot varandra. Det var så ABSURT.
   Jag vet inte ens!!!! Det var bara några sekunder ur mitt och någras liv men det kändes som att........ det representerar livet. I en korsning av två övergångsställen. ......det var så jävla deep.
hm... funderar på life me barbie. å juste mitt hår förlorade allt rosa när jag badade i en pool igår så nu känner jag mig som en urtvättad apa

3 kommentarer:

 1. hahahahahahhaa så jävLA roligt, kan inte ens förstå likheten ser detta framför mig och känner ????????? mitt liv ?????????

  SvaraRadera
 2. Åh vad fint ändå, och konstigt när olika världar möts. Där jag bor, i världens kärnfamilj-tacospåfredagochsenletsdance-pappajobbarpåvolvomammaninomvälfärds kvarter. Men det är en soc-lägenhet brevid vårt hus, vilket vissa gånger har burit med sig familjer med diverse messärer, missbruk och allmänt trasiga människor. Fatta den krocken med hurtiga och välklädda svensson och missbruk. Det är lite samma som du beskriver!! okej nu svamlar jag massa men, men! Du är kul du, förresten!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. nej det är inte svammel, fattar precis hur du menar! människoöden, misär och kontraster ALLTSÅ........
   tack så mkt!! dsm men jag är inte hundra på om du är amalia från naturklassen för jag kan inte komma på din blogg??

   Radera