fredag 19 april 2013

efterlyser!!!

Jag ska sammanställa en portfolio med bilder som slutuppgift i fotokursen jag går och jag undrar om det är någon som vill bli fotad? :) Jag vill jättegärna fota olika kompisar med olika koncept, som varje person får bestämma själv (och typ överlägga med mig om hur vi ska göra). Fick idén när en kompis ville bli fotad i ett ~empowering~ tema efter hen blivit heartbroken och jag kom på att jag vill göra så med andra kompisar också!!

Så Du min älskade modell bestämmer alltså konceptet beroende på vilken plats du är i livet just nu!! Eller om du bara är nyfiken på att framställas på ett visst sätt eller i en viss miljö etc. Ni får föreslå vad ni vill till mig tom om det är nakenbilder å HOPPAS att någon vill ta coola nakenbilder, ni VET att ingen skulle vara bättre att fota naket än med mig!!!!

Hör av iaf av er om ni är intresserade, antingen här eller på facebook:) Om ni gör det så snart som möjligt så kanske vi kan fota i helgen! Tagga :):)

5 kommentarer:

 1. åååh det skulle jag ju vilja göra!!! snopp :(
  mitt koncept skulle vara att ta närgångna nakenbilder på mina "skavanker", typ dubbelhaka, celluliter, armhålor, för långa tånaglar, trasiga nagelband, finnar osv. för jag ÄGER mina skavanker och alla bah dayum.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skulle jättegärna vilja ta såna bilder på dig!! för du är världens finaste:) kommer och tänka på den här bilden:
   http://25.media.tumblr.com/bc9099db15e29bb3f52b6a7cdb35e367/tumblr_mhsgfpKTyc1r672qeo2_500.jpg

   Radera
 2. Så fett! Ja tack gärna, men jag vet inte hur det står till med tillgänglighet för mig. Kanske söndag?

  SvaraRadera
 3. Fan vad kul! Skulle asgärna bli fotad!! Har inga idéer på koncept just nu men om du har några så är jag säkert på!!

  SvaraRadera
 4. Alltså om du vill så ställer jag gärna upp på nå bilder, du som fottograffen får välja vilken del/koncept/miljö osv. Höhö skulle vara kul!

  SvaraRadera