torsdag 21 november 2013

Nakenmodeller sökes!!

Jag och Melina Hägglund från mediatrean håller på att jobba med ett konst/foto-projekt som är utöver skoluppgifter just nu. Konceptet är helt enkelt helbilder på nakna kvinnor som gör stereotypt sexiga poser (såna som vi ser rikskändisar och modeller göra varje dag) samtidigt som de storgråter. Genom kontrasterna naken poserande tjej/gråtande förvridet ansikte kommer det skapa en absurd känsla och ett genomslagskraftigt budskap. Budskapet är såklart feministiskt, och anspelar på att kvinnor mår dåligt av att objektifieras.

Vi söker efter kvinnliga modeller mellan 18-30 år i alla ~färger och former~ som är bekväm med att fotograferas naken och få det eventuellt utställt eller publicerat. Vi vill visa en bredd av kvinnor för att poängtera att pressen att vara snygg och att objektifiering når alla som berörs av könsrollen!

Melina är fotografen och alla som känner till henne vet ju att hon tar EPIC foton, så ni behöver inte oroa er för att det blir fult hehe! Och modellen behöver absolut inte göra något hen inte är bekväm med. Hör av er till mig eller Melina genom facebook/mobil/kommentar på blogg om ni är intresserade eller undrar mer! Tusen tack om ni frågar era kompisar som kanske är intresserade. För det är ju mycket av det här projektet som hänger på att vi får tag på frivilliga modeller, och det är något som kommer bli asfett och betyder jättemycket för oss! Kom ihåg att det spelar absolut ingen roll hur er kropp ser ut, utan vad ni kan uttrycka med den:)

LOVE AND PEACE

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar