måndag 11 februari 2013

Litte less måndag

Idag har jag varit lite less, för att jag känt mig lite stressad över prov och kommande temadag i veckan. Det är några som har ifrågasatt och kritiserat jämställdhetsdagen som är på fredag på facebook, och jag tror inte att det är illa menat, och vi i gruppen har ju svarat på det så bra som möjligt, men nog blir man litte less.....
Och gällande matteprovet imorgon så har jag legat så sjukt efter att jag har flera kapitel som jag inte har någon koll på what so ever. Vill slapa skitn ur mitt förflutna jag, men what 2 do what 2 do. Lägger ut detta gifset som tepari:
  
 
*cyberpust*

För att muntra upp oss lite så har vi iaf mottagit mycket stöd och lovee, bla:















Temadagen på fredag kommer bli så himla fet! YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

2 kommentarer:

  1. NI ÄR SÅ HIMLA DUKTIGA!! Har läst hela diskussionen på fb-gruppen och det verkar ju vara rejält puckade människor som skriver?? Feminism är en ideologi men INTE ett parti, hur jävla efterbliven måste man vara för att inte förstå det? Och att han dessutom GÅR PÅ DRAGGEN OCH KOMMER INTE ENS BLI PÅVERKAD AV DET?! VARFÖR BRYR HAN SIG!! Ååååh är så upprörd att ni får skit när ni förmodligen har åstadkommit så mycket mer än vad han någonsin kommer göra, jävla idiot. NI ÄR BÄST, det är människor som ni som åstadkommer förändring i världen! Det behövs fler människor som dig, Ellen! PUSS!

    SvaraRadera
  2. jag är så jävla taggad på imorgon och ni är bäst och jag skulle vilja ha vagina för att få joina er coola grupp och jag ska nog ta och starta en killgrupp HEJDOOO:DDDD kärlek

    ps. vegotipsen kommer nog inte heheh. jag är inte så proffsig och påläst och duktig i köket, men kanske kan berätta lite för dig om hur jag gör någongång ifall du skulle vara intresserad!!

    SvaraRadera