onsdag 26 juni 2013

Grattis Alva!!

Igår fyllde Alva 20 år! Tänkte ägna ett inlägg till henne, för hon är helt klart på topp två på listan över bästa systrarna ;) (och så råkar jag glömma en tredje syster:P:pP:p margareta kling sitter framför datorn och gråter och viskar ba "...ellen du är ju min favvosyrra")
på denna bild rockar hon en västerbottensdräkt

Alva är så smart, glad, fräsch, driven, trevlig, energirik, balanserad och kreativ att jag inte ens fattar hur hon GÖR det. Men det är ju inte av de anledningarna jag älskar henne, utan för att hon alltid finns där, alltså bokstavligen alltid ser en, hjälper, stödjer, är pålitligt och trogen och lägger ner sin fulla tid och uppmärksamhet på alla hon älskar!! 
chica de españa 

När Alva var liten sa hon att hon skulle bli chef så att hon kunde sparka folk och alla ba lol:P men hon kommer bli det! Fast hon kommer inte vara en arg chef som bara sparkar folk, utan hon kommer vara värsta solidariska som kan hantera problem och vara sjukt empatisk och diplomatisk. För en av hennes bästa egenskaper är att hon är bäst på att se saker ur andras synvinklar och tänka på andra.

Grattis min älskade!! Du förtjänar det bästa i livet för att du är världens bästa kompis till alla och den som gör det roligast att göra annars tråkiga saker som att vänta på maten på en restaurang i Turkiet, spendera ett sommarlov på gården med bara Barbies som underhållning eller kolla på Aladdin en bakisdag. <3

1 kommentar: