tisdag 1 januari 2013

yesss!

   Å JA snart drar jag till Mottala och ska på första utbildningstillfället för att bli instruktör i feministiskt självförsvar med Ung Vänster!!!! Det kommer bli så himla kul, både att sticka dit, att lära sig och att bli instruktör (HELLOOOO O så niceee)! Plus att Ingrid (min syrra) (som bor i Halmstad) också ska utbilda sig så då får jag träffa henne samt att det är COOLT att vi båda ska bli instruktörer!!
   Alltså fatta glad jag är... :') det känns ju helt overkligt.... Det kommer bli så jävla roligt alltihopa, och jag kan inte ens fatta att jag om typ några månader mest troligen kommer hålla i pass! Det är fan en av de finaste möjligheterna jag har fått
nu ska jag kolla på Anastasia som jag fick i djuleklappn av Ingrid innan jag far!! Måste bara säga att framsidan på denna dvd inte är så bra för att: 1. det ser inte ut som Anastasia 2. hon är typ ASSMAL!=?!?! 3. den representerar inte vad filmen handlar om på ett bra sätt 4. den porträtterar Anastasia som en vän litn prinsessa som står i trappen och ba o dimitri kommer du och smyger på mig bakifrån tihi (vilket inte passar in hennes personlighet)

vi ses

2 kommentarer:

 1. Å men fan va kul att du ska utbilda dig i det!!!!!!!!!!!!
  Säga vad man vill om Anastasia men det var den FÖRSTA dvdn jag köpte så den ligger mig varmt om hjärtat. Soundtracket är livet själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. jaa, det kommer bli askul!! :D
   Jaa, Anastasia är asbra, har varit min favoritfilm aslänge! Men nu tänkte jag typ ur ett klassperspektiv för första gången när jag såg den... och den var inte lika bra. Men dock så utgör det ju inte "grunden" i filmen som tur är, så den blir ju INTE helt sabbad bara för att man är kritisk!!

   Radera