tisdag 10 maj 2011

Gamla bilder

Av en slump kom jag över alla mina gamla filer som jag trodde jag hade förlorat när våran dator kraschade för ett tag sen. Vissa av mina nyare kompisar vet kanske inte så mycket om mitt past så här får ni lite bilder:
 Det här Elvira som jag var väldigt mycket med under tiden jag var emo. Det känns hur konstigt som helst att jag inte träffat henne på jättelång tid för när jag ser den här bilden blir jag så glad för hon är otroligt underbar!
 Här är Lisa som jag har träffat mer än Elvira de senaste åren, men ändå inte mycket. Jag tycker fortfarande att hon är jättesnäll, trots att hon hör lite till en annan tid (u know??), men jag tror hon känner att våran vänskap slutade lite dåligt... inget bråk, jag betedde mig oschysst helt enkelt.
 Ja, såhär redigerade jag mina bilder. Eeeeh nu skippar vi resten av emotiden.
 Jag och Rebecca hösten 2008. Haha oj vad den hösten sög!! När jag ser den här bilden påminner den mig om hur osäker och kall jag var den dagen, liksom hela den terminen.
 Jag och Anton vintern 2008 tror jag... Jag hade kort hår och han hade tandställning LOL!!! Through it all, Anton<3
 Här är en bild på Arvid som äter en kaka i min säng sommaren... 2009 ?? Ja, 2009. Shit, vad gullig han var här!!
 Jag är glad, fast jag kommer inte ihåg vilket år utifrån hur jag ser ut, för mina hårfärger går liksom i kretslopp haha.. Ser man att mina tänder har förändrats sjukt mycket?
 Hittade en fetgammal bild på när Anna just hade flyttat till Umeå!! HAHAHA söt.
 Här är jag och s.k Tårtgruppen från 2009/2010. En bild som aldrig skulle publiceras någonstans, lovade jag, men nu har jag ju en blogg som ingen läser så jag kan lika gärna lägga upp den. Från vänster är det Malin, Vendela, jag, Emelie och Amy.
 Jag och Amy var ute på en fotorunda våren 2010. Vi hade så jävla kul kommer jag ihåg! Jag saknar henne ibland, för vi hade så ovärd humor och den ser jag nästan aldrig spår av i henne nu för tiden på skolan. Synd.
Här är jag och den här bilden togs sista dagen jag och Arvid hade en chans tillsammans. Jag tyckte att låten Only exception passade precis in på hur jag kände för honom och jag tänkte varje sekund "dig ska jag offra allt jag har för att det ska funka" men den morgonen satt vi på gungorna ute på min gård och han berättade att han gillade en annan tjej och mitt hjärta gick sönder.

2 kommentarer: