onsdag 19 oktober 2011

Varför jag hatar sexan

 
   Sexan är liten äcklig kanal och om jag fick bestämma skulle den ha ett högre nummer (typ 78an) så att den inte skulle finnas tillgänglig på guidesidan och räknas som en mainstream kanal som är watchable. En gång läste jag en beskrivning av kanalen när vi skulle beställa kanaler och det stod något i stil med "den ultimata kanalen för killar". Blööh. Visst, statistiskt är det kanske mest tonårssnubbar som sitter klistrade framför science fiction-kvällarna (känner dock ett par tjejer som också gör det) men det känns bara så jävla generaliserande och bakåtsträvande att benämna en kanal sådär.
   Inte för att det finns något som sänds som skulle bevisa att de som har kontroll över sexan inte är ett par bakåtsträvande och generaliserande sexister. Det går ständigt trailers som glorifierar karaktärer som Charlie från 2½ men och Barney och ibland någon som inleds med "I det här programmet får ni se våta strippor".
   FYFAN vad jag hatar sexan, det är helt sjukt att det här är 2011 och det är troligen en bland de sex mest sedda kanalerna i Sverige!! Det är fan pinsamt att schemat för programmen varvas med Karatefylla, Cops, Amazing Race ("större, snabbare och tuffare!") och en riktigt dryg röst som tydligen kallas för Sexan-killen. De bästa återkommande inslagen är två tecknade serier, och vad säger det egentligen om denna fula äckliga sexist-kanal?
JO, ATT DEN SUGER!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar