måndag 21 november 2011

Om Socialistiskt forum

Här är två fula blixtbilder som får representera min helg samt lite text om hur det var:
 Det har varit en asrolig helg! Vi anlände under lördagen och gick på olika föreläsningar från 11-18. Det var ett fett schema och jättemycket att välja på. Jag gick på föreläsningar som handlade om välfärd, feminism (i många olika sammanhang) och främlingsfientliga partin. Saker jag gärna skulle vilja gå på men missade var föreläsningar om islamofobi, eurokrisen och feministiskt självförsvar.
   Jag köpte två böcker med Liv Strömquists serier och läste också ut dem innan jag kom hem. Så jävla bra!! Våran klass såg ju en pjäs baserad på hennes bok Einsteins fru förra veckan och den var asbra. Hon är rolig, samhällkritisk, främst feministisk, och lägger fram i Prins Charles känsla intressanta teorier om heteroparkulturen vi lever i. Alla som vill läsa får såklart låna av mig!!
   Det har varit en sjukt rolig och inspirerande helg! Har lärt känna många trevliga från Ung Vänster och det har varit så skönt att hänga med så medvetna människor, många roliga diskussioner osv. Å å å känner mig otroligt stärkt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar